Tuinontwerpservice: Van Rozenborders tot Complete Tuinen

Welkom bij onze uitgebreide ontwerpservice, waarbij we niet alleen assisteren bij het vinden van de perfecte roos, maar ook verder gaan met het ontwerpen van borders, tuinen, bedrijfsgroen en openbaar groen. Onze expertise reikt tot elk groen aspect dat u voor ogen heeft!

Onze diensten in een notendop:


1. Rozenborder ontwerp:
Wij specialiseren ons in het ontwerpen van prachtige rozenborders. Onze ontwerpen benadrukken de veelzijdigheid van rozen, perfect gecombineerd met vaste planten, grassen, heesters en andere tuinparels. Een doordacht beplantingsplan voor uw rozenborder is mogelijk vanaf slechts 40 euro.

2. Maatwerk voor elke ruimte:
Of het nu gaat om uw eigen tuin, bedrijfsgroen of openbaar groen, onze ontwerpservice past zich aan aan de specifieke kenmerken van elke ruimte. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en bekijken we de planning voor een vlekkeloze aanplant.

Hoe wij te werk gaan:

1. Verkennend gesprek:
Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek. Hierin brengen we uw wensen helder in kaart en bespreken we de mogelijkheden.

2. Aanleveren van informatie:
Om een doordacht ontwerp te maken, hebben we zoveel mogelijk informatie nodig. Stuur ons foto's van de tuin, een plattegrond met afstanden, referentiefoto's van gewenste stijlen of rozensoorten, en de voorkeurskleuren.

3. Ontwerpkosten:
Voor het ontwerpen en opstellen van een beplantingsplan rekenen wij 40 euro per uur. De totale kosten variëren afhankelijk van de grootte van de tuin en de benodigde arbeid. Voor een border van bijvoorbeeld 20 m² schatten wij een werktijd van ongeveer 1 uur.

Contacteer ons en we bespreken uw project.

Onze toegewijde tuinarchitecten en plantenadviseurs staan voor u klaar om uw groenproject tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen uw ideeën realiseren.